6 november 2016 – Afscheidsdienst Jan Bos

6 november 2016 – Afscheidsdienst Jan Bos

By In Actueel On 26 november 2016

Dominee Jan Bos had zijn afscheidsdienst op zondag 6 november 2016. Na de eredienst werd Jan toegesproken door Joop Breukel, Jan Grotenhuis, Geert Christenhusz, Joke Flokstra, Henk Dikker Hupkes, Murat Yildirim, Theo Schouten, Albert Barelds. Er was muziek van v.o.f. De Hof, Jan en Annemarie Schoenmaker, Nolet Bult en Bram, Erik en Corine Bos. Tot slot had de afscheidscommissie bestaande uit Anneke Deen, Heleen Tiemersma, Bertha Frowijn en Hanneke Bugter nog een heel aantal cadeaus te overhandigen, zoals de glossy “JAN.” met bijdragen van mensen binnen en buiten de Hofkerk. Ook kreeg Jan de opdracht om op 9 november op Outdoor Challenge Park het cadeau van alle gemeenteleden van de Hofkerk te gaan verdienen. Dat resulteerde uiteindelijk in een nieuwe fiets.