Afscheid Jan Bos Scholtenhof – 22 oktober

Afscheid Jan Bos Scholtenhof – 22 oktober

By In Actueel On 27 oktober 2016

Op 22 oktober jl. vond in de kapel van Scholtenhof een oecumenische viering plaats met als voorgangers: Jan Bos en Marit Arik. Het koor ” Con Amore” uit Denekamp was ook weer present.

Deze viering stond in het teken van het afscheid van Jan Bos. In een bomvolle kapel beleefden we een geweldige viering waarin de “overdenking” van Jan een diepe en emotionele waarde had. Velen waardeerden het zeer dat er ook een viering van het Heilig Avondmaal was met Jan.

Na afloop genoten we van koffie en gebak en zongen we onder leiding van Marit – met accordeon – Jan toe met het lied: ” Vierentwintig rozen voor Jan”. Maar….Jan kreeg uiteindelijk dertig rozen! Marit sprak Jan toe en bedankte hem voor de fijne samenwerking van de afgelopen jaren.

Hierna kon iedereen persoonlijk Jan de hand drukken. Handdrukken, tranen en kussen vielen Jan ten deel.

Jan, bedankt voor alles wat je voor de cliënten en het personeel van Scholtenhof hebt betekend!
Willy Booij-Bosch.