Digitale kerkdiensten

Digitale kerkdiensten

By In Actueel On 16 maart 2020

Hoe zeldzaam is het dat de kerk op zondag dicht is. Geen lofzang dan? Natuurlijk houden we de lofzang gaande. De komende zondagen zal er op NPO 2 rond 9.20 uur een dienst verzorgd worden door de Protestantse kerk in Nederland. De dienst wordt gehouden in de kapel van het Dienstencentrum in Utrecht en is bedoeld voor alle kerken in Nederland. Wat zal het bijzonder zijn als we allemaal, in verbondenheid, op hetzelfde tijdstip voor de buis zitten en samen de lofzang gaande houden. En heeft u de eerste gemist? De uitzending van 15 maart is terug te zien op npostart.nl/kerkdienst/15-03-2020.

Op iedere woensdagavond om 19.00 uur zal er een kleine meditatie van een half uur te beluisteren zijn via de website. Gewoon ter bemoediging, ds. Tieneke neemt de eerste voor haar rekening op 18 maart. Legt iedereen een kaarsje en het liedboek klaar van te voren?

Kijk voor het meeluisteren in de agenda (klik) en luister mee vanaf de ‘evenementpagina’ van de woensdagdienst. Daar is ook de orde van dienst te vinden.