Oecumenische Viering – 8 oktober

Oecumenische Viering – 8 oktober

By In Actueel On 28 september 2017

Al 40 jaar lang maakt de Werkgroep Aangepaste Vieringen speciale oecumenische vieringen voor mensen met een verstandelijke beperking. Op zondag 8 oktober zal weer een viering plaatsvinden, sinds dit jaar in samenwerking met de Werkgroep Gezinsvieringen van de Plechelmusparochie.

Het thema is deze keer ‘In de grote tuin van God’. Voorgangers zullen zijn dominee Tieneke van Lindenhuizen en pastor Constance Janssen.

Het koor VOF de Hof zal, onder leiding van Jan Schoenmaker, de zang verzorgen.

Tijdens de viering zal het verhaal worden uitgebeeld van God en de slang in Gods tuin. God zal daarin uitleggen dat je goed bent zoals je bent. En dat iedereen zijn eigen vrucht mag voortbrengen.

Aan het einde van de viering zal samen koffie worden gedronken, zoals altijd met speciale themakoekjes, gebakken door Frank Davelaar.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd voor deze viering!