Running Dinner – 12 november 2016

Running Dinner – 12 november 2016

By In Actueel On 1 oktober 2016

We nodigen u/je weer uit mee te doen aan het running dinner. Laat je verrassen en verras anderen met je culinaire kunsten. Niet alleen het lichaam, maar ook de geest wordt gevoed, want we gaan ook met elkaar in gesprek. Een andere manier van kerk-zijn, dus juist ook voor diegenen die niet gewend zijn naar de kerk te gaan.
Bij een running dinner eet je in kleine groepen op verschillende locaties in wisselende samenstellingen. Een ideale manier om op een gezellige manier met elkaar in gesprek te zijn. In de Bijbel wist men het al: aan tafel, daar komen de gesprekken op gang.
Deze avond is bedoeld voor alle gemeenteleden vanaf 18 jaar.

Het eerste running diner van dit seizoen vindt plaats op zaterdag 12 november. Nadat je je hebt aangemeld krijg je ongeveer een week voor het running dinner bericht waar je verwacht wordt voor het voorgerecht, dat om 17.00 uur wordt geserveerd. Het hoofdgerecht is om 19.00 uur op een andere locatie en het dessert wordt geserveerd vanaf 20.30 uur in de Hofkerk (voor kokers en runners). De avond wordt rond 22.00 uur afgesloten. We vragen een vrijwillige bijdrage van 5 euro p.p. van degenen die zelf niet koken. Degene die kookt mag de kosten declareren of het gratis doen.

De inschrijving sluit op 1 november i.v.m. het maken van de planning.

Uw naam (verplicht)

Adres (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)