Running Dinner

Running Dinner – 9 april

By In Actueel On 7 februari 2016

We nodigen u/je uit mee te doen aan een nieuw evenement: het running diner. Laat je verrassen en verras anderen met je culinaire kunsten. Niet alleen het lichaam, maar ook de geest wordt gevoed, want we gaan ook met elkaar in gesprek. Een andere manier van kerk-zijn, dus ook juist voor diegenen die niet gewend zijn naar de kerk te gaan. Bij een running dinner eet je in kleine groepen op verschillende locaties in wisselende samenstellingen. Een ideale manier om op een gezellige manier met elkaar in gesprek te zijn. In de Bijbel wist men het al: aan tafel, daar komen de gesprekken op gang. Deze avond is bedoeld voor alle gemeenteleden vanaf 18 jaar.

Het tweede running diner van dit seizoen vindt plaats op zaterdag 9 april. Ieder krijgt bericht over de gang van zaken en waar hij/zij verwacht wordt voor het voorgerecht, dat om 17.00 uur wordt geserveerd. Het hoofdgerecht is om 19.00 uur op een andere locatie en het dessert wordt geserveerd vanaf 20.30 in de Hofkerk (voor kokers en runners). De avond wordt rond 22.00 uur afgesloten. We vragen een vrijwillige bijdrage van 5 euro p.p. Degene die kookt mag de kosten declareren of het gratis doen. Overtreffen de baten de kosten, dan gaat dit bedrag naar de diaconie.

Je kunt je opgeven via een inschrijfformulier op de leesplank in de hal van de Hofkerk of via onderstaand digitaal formulier.

De inschrijving is helaas inmiddels gesloten i.v.m. het maken van de planning.