Talentenveiling – 24 mei

Talentenveiling – 24 mei

By In Actueel On 28 april 2016

Op dinsdag 24 mei wordt er een gezellige talentenveiling georganiseerd. De kavellijst kunt u hieronder alvast bekijken. Op welke van de aangeboden talenten gaat ú bieden?

Inloop vanaf 19.45 uur. De kerkzaal is ingericht met zitjes en u wordt welkom geheten met een kopje koffie of thee. Om 20.00 uur zullen de veilingmeesters Jan Bos en Rianke Lubberding u vertellen hoe de avond eruit komt te zien. Vervolgens kan het bieden beginnen! De hoogste bieder komt in het bezit van de kavel (een aankoopbon) en doet boter bij de vis: contant of met een eenmalige machtiging.

Rondom de veiling is er muziek van Miny Meijerink en Jan Oostdijk. We sluiten af met een borrel en om uiterlijk 22.00 uur is de avond ten einde. Om de avond te kunnen organiseren en bekostigen is het fijn als u zich aanmeldt bij Hanneke. Wij vragen een (vrijwillige) bijdrage met een richtbedrag van € 5,- per persoon. U wordt allen van harte uitgenodigd om naar de veiling te komen met een goed gevulde portemonnee en een introducee!

Mocht u zich nog willen melden met een aanbod van talent of dienst; dat kan tot uiterlijk 10 mei bij Hanneke (hannekebugter@outlook.com tel. 0541-518055).

Kavellijst Talentenveiling

kavel talent of dienst startbod
5 Recreatieruimte Erve ‘t Harbert geschikt voor feest tot 50 personen. Huur van de recreatieruimte met keukentje en toilet voor een dagdeel in de zomermaanden. €    60,00
8 Workshop (kip)grillworst maken bij uw gastvrouw thuis (centrum Oldenzaal). 1 tot maximaal 6 personen. € 20 p.p.
10 Een middag mozaïeken voor een persoon. Op De Essen. €    25,00
15 Bij u thuis de belastingpapieren invullen (particulier). Het gaat over belastingjaar 2016, dus geldig t/m maart, april 2017. Hulp bij aanvraag huur- of zorgtoeslag ook mogelijk. €    12,00
20 (middag)Tochtje door Twente achterop de motor. €    15,00
25 Kookworkshop tapas maken voor minimaal twee, maximaal zes personen. Centrum Oldenzaal. € 20 p.p.
30 Ochtend of middag met de auto naar Ikea incl. koffie/thee voor een persoon. €    10,00
35 Pedicurebehandeling door erkend pedicure op De Thij. €    10,00
40 Een feestelijk versierde gelegenheidstaart in het thema van uw keuze. €    20,00
50 Een juridisch adviesgesprek van een uur. €    20,00
60 Een drie-gangendiner met een Italiaanse touch voor twee tot vier personen inclusief drankjes. Bij uw gastvrouw en gastheer thuis op de Graven Es. € 20 p.p.
70 Met waspen een tekst of naam van uw keuze op een (herdenkings)kaars schrijven. €    10,00
75 Insights discovery profiel; inzicht in uzelf en anderen. €  200,00
80 Kookworkshop Indische rijsttafel voor 4 personen (max. 6 pers). Centrum Oldenzaal. € 20 p.p.
90 Aanschuifatelier schilderen of tekenen. Op de Thij. €      5,00
96 Etentje bij onze eigen dominee thuis. € 10 p.p.
97 Anderhalf uur brei- of haakles (ook voor kinderen). Bij u thuis of bij de brei-juf thuis in het centrum. €    15,00
100 (middag)Tochtje door Twente achterop de motor. €    15,00
110 Bij u thuis de belastingpapieren invullen (particulier). Het gaat over belastingjaar 2016, dus geldig t/m maart, april 2017. Hulp bij aanvraag huur- of zorgtoeslag ook mogelijk. €    12,00
115 Workshop stembevrijding voor 1 tot 4 personen. Stembevrijding richt zich op datgene wat er via jouw stem losgemaakt en/of bevrijd kan worden. Op de Thij. Duur ca. 1 uur. € 7,50 p.p.
120 Secretariële ondersteuning bij u aan huis. Maximaal 3 uur. € 25 p.u.
125 Kookworkshop mezzes maken (kleine porties/hapjes uit de keuken van het Midden Oosten) voor minimaal twee, maximaal zes personen. Centrum Oldenzaal. € 20 p.p.
130 Een middag winkelen met deskundig advies bij (eventuele) aankoop van uw kleding, incl. vervoer per auto. €    25,00
140 Kookworkshop Indische rijsttafel (vegetarisch) voor vier (max. zes) personen. Centrum Oldenzaal. € 20 p.p.