Vroege paasmorgen dienst

Vroege paasmorgen dienst

By In Actueel On 23 maart 2016

Blijf bij Mij en waak hier met Mij, wakend en biddend, wakend en biddend”

Samen wachten op het licht van de Paasochtend. Het licht van vrede dat zo nodig is in deze ingewikkelde wereld.

Op paaszondagochtend, 27 maart om 7 uur bent u van harte welkom in de Hofkerk in Oldenzaal om met elkaar dit licht te begroeten, het licht dat ons kan helpen naar vrede!

Ook dit jaar is er voor deze viering een speciaal projectkoor geformeerd, waaraan leden van diverse Oldenzaalse zangkoren hun medewerking verlenen. Het projectkoor staat onder leiding van Annemarie Schoenmaker.

De viering is gebaseerd op liturgisch werk van Jan de Jongh (De Goede Week Vieren) en van Marijke de Bruyne e.a. (Oratorium: Als de graankorrel sterft)

Iedereen is van harte welkom om deze bijzondere dienst mee te vieren. De kerk is vanaf 6.45 uur open.

Na de viering is er gelegenheid om even na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee met krentenwegge .

Deze dienst wordt door de Oecumenische Liturgische Werkgroep georganiseerd.

Zie ook: https://www.hofkerk-oldenzaal.nl/agenda-item/kerkdienst-vroege-paasmorgen/