Benefietconcert

28 juni|19:30 - 21:00

Poster Benefietconcert 29-06-19

Op vrijdag 28 juni vindt er in de Hofkerk aan de Ganzenmarkt 9 te Oldenzaal een benefietconcert plaats ten bate van de restauratie van het orgel in deze kerk. Dit waardevolle en bijzondere instrument is recentelijk helemaal onder handen genomen en klinkt weer als vanouds. Organist Jan Willem Docter zal het instrument laten horen met o.a. “Music” van John Miles en er werken ook Oldenzaalse koren mee.

“Encore” onder leiding van Richard v.d. Benken en Popkoor “Vocal Essen” onder leiding van Roxine Engelbarts laten een deel van hun populaire repertoire horen. De sopraan Laura Lohuis heeft ook haar medewerking toegezegd en zal het publiek met haar zangkunsten zéker verrassen!

De entree is vrij; er wordt gecollecteerd voor het orgel. De aanvang is 19:30 uur, zaal open om 19:00 uur

(Gratis) Kaarten voor dit bijzondere concert zijn verkrijgbaar op donderdagmorgen aan de kerk, via het contactformulier op de site van de Hofkerk en vóór aanvang van het concert.

We hopen op een grote belangstelling!

De organisatie, namens de Hofkerk,

Ina en Koos Schollaardt