De Hofkerk
Menu

De Hofkerk - Oldenzaal

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verassende Veiling

01-09-2020|20:00 - 22:00

€5

Verrassende Veiling

Bent u ook zo toe aan een fijne, plezierige avond?
Op dinsdag 1 september is er in de Hofkerk een verrassende veiling.
Onder leiding van twee veilingmeesters kunt u bieden op heel uiteenlopende kavels zoals een workshop tapas maken, een fietsonderhoudsbeurt, een dansles, een midweek in vakantiehuis Rumah Kami of een ontspannende massage. Voor uzelf of om cadeau te doen.
Er is een prachtig gevarieerd aanbod van ruim 40 kavels dat HIER te zien is.
De kavels worden per opbod verkocht aan de hoogste bieder. Als u de hoogste bieder bent, kunt u na afloop contant of per eenmalige machtiging betalen. Het is ook mogelijk om met uw aankoopbewijs de kavel als geschenkbon te ontvangen. Of kom ‘alleen maar’ genieten van de gezelligheid en de optredens. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de Watipies, een internationaal muziekgezelschap uit het Nederlands-Duitse grensgebied. Zij zullen ons trakteren op akoestische feestmuziek uit alle windstreken.

Aanmelden:

Als u die avond niet ter plaatse aanwezig kunt zijn, dan kunt u vanaf uw eigen bank online meebieden. Hiervoor meldt u zich aan bij hannekebugter@outlook.com. U ontvangt dan een link om deel te nemen aan de livestream en instructies voor het online bieden.

Maar ook als u gewoon wél naar de Hofkerk komt, is het in verband met de registratie van uw aanwezigheid en de catering prettig als u zich van te voren aanmeldt bij Hanneke: hannekebugter@outlook.com of 06-30049014. Mocht u hiervoor te laat zijn dan is dat geen probleem en noteren wij uw naam bij binnenkomst alsnog.

Entree €5 inclusief alle drankjes. De opbrengst van deze gezellige veilingavond is voor de Hofkerk, een actieve kerk midden in de Oldenzaalse samenleving!

NB: Als u die avond ter plaatste aanwezig bent, gaat u automatisch akkoord met plaatsing van foto’s op onze website en Facebookpagina. Tevens worden er filmopnames gemaakt ten behoeve van het digitaal bieden per livestream.

Het programma:

19:40     inloop met koffie, thee en wat lekkers

20:00     aanvang veiling

21:00     pauze met een drankje

22:00     einde veiling, borrel na afloop

Gegevens

Datum:
01-09-2020
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€5

Organisator

hannekebugter@outlook.com
Phone
0541-518055
Email
hannekebugter@outlook.com

Locatie

De Hofkerk Oldenzaal
Ganzenmarkt 9
Oldenzaal, Overijssel 7571CD Nederland
+ Google Maps
Phone
074-2782810