Cultuurhuis de Hof

Cultuurhuis de Hof

Per 1 januari 2017 regelt de werkgroep Cultuurhuis de Hof de organisatie van culturele evenementen in de Hofkerk.
De coördinator facilitaire zaken is Ina Schollaardt (voor opties en reserveren van data, voor informatie over de mogelijkheden in de grote zaal, over faciliteiten enz).
De kerkzaal is geschikt voor maximaal 325 mensen en wordt gebruikt voor muziek – uitvoeringen, seminars en andere grote bijeenkomsten.
De zaal heeft een uitstekende akoestiek; er is een lichtinstallatie, een geluidsinstallatie, een beamer, een vleugel, een orgel

Bent u geïnteresseerd en/of wilt u informatie neem dan contact op via onderstaand contactformulier.
Het telefoonnummer waaronder we te bereiken zijn is 074-2782 810 of b.g.g. 06 1678 3884

De volgende activiteiten staan gepland in Cultuurhuis de Hof:

De filmavond over Ennio Morricone is verzet! De nieuwe datum is donderdag 10 januari 2019.

Op deze avond verzorgt Cultuurhuis de Hof een programma over de beroemde filmcomponist bekend van onder meer “the Good, the Bad and the Ugly”. Het programma brengt filmfragmenten met muziek en toelichting. De inleiders geven uitleg op Morricone’s muziekthema’s en waarom zijn muziek zo belangrijk is.

Zaterdag 8 december Concert Oldenzaals Nederlands Basiliek Koor
Zondag 9 december Gezamenlijk concert in kerstsfeer van Encore en het Oldenzaals Mannenkoor
Vrijdag 14 december Kerstconcert – Vocaal Vrouwenensemble Miscellaneous en het Politiekoor Twente
Zondag 16 december Kerstconcert Muz’ en Scène – “A Wonderful Christmas Time!”
Donderdag 20 december Concert ‘Overdagkoor Enschede’ m.m.v. Vocal groep: “Just for fun”
Vrijdag 21 december Volkskerstzang m.m.v. "Crescendo" olv Jan Willem Docter. (Toegang vrij, collecte t.b.v. het orgel)
Zaterdag 22 december Kerstconcert Stadsjongenskoor Oldenzaal
Donderdag 10 januari 2019 Filmavond Ennio Morricone